Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Ben jij marketeer of bedrijfseigenaar en wil je jouw bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen? Laat een kartonnen design dan het werk voor je doen! Dit veelzijdige materiaal is goedkoop in aanschaf en biedt je tal van mogelijkheden om als merk creatief en tegelijkertijd duurzaam voor de dag te komen. Waarom jij zou moeten kiezen voor kartonnen ontwerpen, in plaats van duurdere materialen? We leggen het je allemaal uit in deze blog, en geven je direct creatieve ideeën mee voor jouw promotiemateriaal van karton!

De voordelen van karton in een notendop

Niet alleen is karton bijzonder betaalbaar, het heeft ook nog eens weinig impact op het milieu. Dat wil natuurlijk ieder bedrijf! Onze ecologische voetafdruk is al groot genoeg en als organisatie wil je laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Karton is makkelijk te recyclen, licht van gewicht en met enige voorzichtigheid meermalen te gebruiken. Door het slim te vouwen, kun je er mooiste creaties van (laten) maken die enorme afmetingen aan kunnen nemen! Tot slot kun je er gemakkelijk je eigen tintje aan geven: elk kartonnen design is eenvoudig te bedrukken met ieder ontwerp dat je maar wil.

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Nog zoekende over hoe jij karton op een leuke manier kunt gebruiken voor jouw bedrijf? We helpen je op weg met een aantal creatieve ideeën die je organisatie echt op de kaart kunnen zetten. Onderscheid je met unieke designs en een multi-inzetbaar materiaal, en haal je inspiratie uit onderstaande ideeën. Zeker weten dat er iets voor jou en jouw bedrijf bij zit!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Creatief en toch duurzaam voor de dag komen bij jouw relaties? Denk dan voor je volgende relatiegeschenk eens aan een kartonnen design. Een gezellige kroonluchter, een unieke 3D dierenkop of misschien toch een kartonnen kleurplaat: alles is volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Een simpele attentie met een duurzaam karakter. Doordat karton enorm licht is, is jouw relatiegeschenk bovendien eenvoudig via de normale post te versturen.

2) Bezoekers de weg wijzen

Merk jij dat mensen in jouw bedrijfspand regelmatig verdwaald rondlopen? Wijs ze dan de weg door speelse bewegwijzering aan te brengen! Karton biedt je een voordelige basis voor bewegwijzering, en is natuurlijk volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Kies voor kartonnen pilaren of kubussen, een kartonnen poort waar ze onderdoor kunnen lopen, of simpele informatiebordjes: het is zo gek niet te bedenken, of het is van karton te maken.

3) Een beursstand of showroom inrichten

In een beursstand of showroom wil je echt uitpakken en je bedrijf van zijn beste kant laten zien. Gelukkig kan dat ook met karton! Kleed jouw stand of showroom sfeervol aan en laat de mensen in één oogopslag zien waarom ze bij jou moeten zijn. Kartonnen designs kunnen veel volume opvullen en maken jouw stand of winkel direct wat huiselijker. Een fijne plek om jouw klanten te ontmoeten!

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

Ook zo gek op gezelligheid met de feestdagen? En dan bedoelen we niet alleen met Kerst, maar ook met Pasen, Koningsdag, Valentijnsdag en bij andere speciale dagen in het jaar! Rondom bijzondere dagen kun je jouw zaak opleuken met de mooiste versieringen van karton. Zet speciaal ontworpen kerstbomen neer in december, of laat vrolijke paashangers ontwerpen om de lente in te luiden. Kartonnen designs dragen altijd bij aan de feestvreugde en brengen direct sfeer in jouw pand.

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Heb je hét perfecte kartonnen design voor ogen, maar weet je alleen niet zo goed hoe je jouw idee doorvertolkt naar het uiteindelijke product? Daar kunnen de specialisten van Megavista je uitstekend mee helpen. Tegen een kleine meerprijs gaan ze met jou aan de tekentafel zitten om het ontwerp van je kartonnen design tot in de puntjes af te stemmen. Zodat je straks precies het kartonnen design geleverd krijgt dat je in je hoofd had! Een inhouse dtp’er kan jouw ontwerp perfect vormgeven en je zelfs een 3D pdf laten zien voordat je kartonnen design in productie gaat.

Meer inspiratie bij Megavista

Meer inspiratie opdoen voor jouw kartonnen designs? Neem dan eens een kijkje bij het volledige assortiment kartonnen designs van Megavista. Dé specialist in unieke concepten van karton! Ze kunnen elk kartonnen ontwerp voor je op maat maken, maar hun webshop biedt ook een bron aan inspiratie voor unieke cadeaus, versieringen en displays van dit duurzame materiaal. Een must voor elk bedrijf dat zich van zijn creatieve kant wil laten zien!

Aanbevolen artikelen