Hoe kies je als professional jouw groothandel in vloeren?

groothandel vloeren

Ben jij voor je werk regelmatig bezig met het leggen van vloeren? Dan weet je dat het handig is om een vast adres te hebben, dat precies begrijpt wat je nodig hebt. Een leverancier waar je altijd de beste service krijgt en waar bestellen een gemakkelijk proces is. En bovenal: een adres waar je niet te veel betaalt, en snel geholpen wordt!

Bij het kiezen van je vaste groothandel in vloeren zijn er een aantal vereisten die je in de gaten moet houden. Waar moet een goede partij in ieder geval aan voldoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij je richten op waar jij goed in bent: het leggen van de mooiste vloeren!

1) De beste prijs voor je materialen

Als zelfstandige ben je qua omzet afhankelijk van de prijs waartegen je kan inkopen. Die is dus best wel belangrijk! Je moet er vanuit kunnen gaan dat jouw vaste groothandel in vloeren geen overbodige marges doorberekent aan jou. De prijs moet altijd zo scherp zijn dat jij er nog een paar centen aan kunnen verdienen. Daarnaast moet de ideale groothandel niet alleen vloeren voor je beschikbaar hebben, maar ook materialen voor het afwerken en het behandelen van vloeren. Het complete plaatje!

2) Snelle levering op locatie

Het laatste waar je als vloerenlegger je mee bezig wil houden, is het ophalen en wegbrengen van je materialen. Die moeten bij voorkeur al aanwezig zijn op de juiste locatie, op het moment dat je daar aan de slag gaat! Een goede groothandel in vloeren zorgt er dus voor dat je vloeren op de locatie van jouw klus geleverd worden, en dat de levertijd je project niet vertraagt. Voor minder hoef je het niet te doen!

3) Een fysieke showroom waar je vloeren kunt bekijken

Een vloer leggen die je nog nooit van dichtbij gezien hebt? Een echte vakman begint er niet aan. Het is belangrijk om tot in detail te weten wat je gaat leggen. Voordat je een vloer aanschaft voor een klant, wil je hem dus eerst in het echt zien en kunnen vergelijken met andere kleuren en soorten. Misschien wil je jouw eindklant wel mee kunnen nemen en de verschillen laten zien! Een goede groothandel in vloeren heeft altijd een degelijke showroom, waar je goed onderbouwd je keuze kunt maken.

4) Verkoopondersteuning met kennis van zaken

Ook de meest ervaren vaklui hebben wel eens een vraag over een vloer. Zeker weten dat jij wel eens hebt willen overleggen over de verwerking of behandeling van een bepaalde vloer! Heb je een goed adres als groothandel, dan kan je daar terecht met al je vragen en krijg je antwoord van iemand met kennis van zaken. Iemand die een achtergrond heeft in de installatie van vloeren en weet wat hij verkoopt. Een mede-professional, die je op nieuwe ideeën kan brengen en je echt verder kan helpen!

Een partner waar je op kan bouwen

Samengevat: je wil voor jouw vaste groothandel in vloeren een partij in de arm nemen die niet alleen betrouwbaar overkomt, maar het ook echt is. Een bedrijf dat weet wat jij dagelijks meemaakt en weet hoe ze daar op in moeten spelen. Dat weet hoe het jouw vak makkelijker maakt met goede materialen, een goede prijs en uitstekende service!

Wordt Floormade jouw nieuwe vaste adres?

Zie je door de bomen het bos niet meer in jouw zoektocht naar een goede vloerenhandel? Kies dan voor Floormade. Zo weet je zeker dat je altijd voor een betrouwbare partij kiest, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Laten we het maar Noordelijke nuchterheid noemen! Bezoek de website eens en ontdek wat ze voor jou als professional kunnen doen.

Aanbevolen artikelen