Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

De promotie van producten en ideeën vindt tegenwoordig veelal online plaats. En toch is de rol van fysieke reclame nog altijd niet uit te vlakken: in veel sectoren zijn fysieke displays nog een uitstekende manier om de aandacht van jouw klant te vangen. In supermarkten, winkelcentra en bioscopen zijn standee displays – grote, op zichzelf staande kartonnen promoborden – nog niet weg te denken. Welke rol kunnen zulke standee displays in jouw marketing spelen? We brengen je graag op ideeën.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Zichtbaarheid is nog altijd een onmisbare voorwaarde voor het succes van jouw product. Als mensen niet weten dat je er bent, gaan ze ook nooit met je in zee en zal jouw idee of product hen simpelweg nooit bereiken. Plaats je een standee display op een strategische plek, dan krijgt jouw klant je – bewust of onbewust – in het vizier. Pak je het goed aan, dan verhoogt zo’n display in ieder geval je naamsbekendheid. En in het gunstigste geval draagt het ook bij aan extra verkopen!

Offline naar online marketing

Pak je het helemaal goed aan, dan breng je jouw offline display ook online onder de aandacht. En daar kun je ook het publiek voor inzetten! Hoe groter en indrukwekkender jouw display, hoe groter de kans dat iemand ermee op de foto wil en zo op zijn of haar socials aandacht genereert voor jouw merk of product. Laat dus niet alleen een mooi display maken, maar start ook een social media actie en haal nog meer rendement uit je offline promotiematerialen.

De voordelen van standee displays

Omdat standee displays over het algemeen volledig gemaakt zijn van bedrukt golfkarton, zijn ze ondanks hun grote formaat enorm licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is golfkarton voordelig te produceren, dus ook de grotere displays zijn nog altijd zeer betaalbaar! Gebruik je het display even niet, dan laat het zich gemakkelijk opvouwen en opbergen. Het is dus flexibel in te zetten promotiemateriaal, dat je keer op keer opnieuw kunt gebruiken!

Breng je eigen ontwerp tot leven

Naast het standaard platte cinema display komen standee displays tegenwoordig in veel meer verschijningsvormen. Zo kun je er eenvoudig je eigen draai aan geven! Denk aan bijzondere 3D-vormen, maar ook aan handige extra’s als een geluidselement, folderhouder of plek voor een ingebouwd beeldscherm. Er is meer mogelijk dan je denkt. Bestel je een display bij Megavista, dan kun je zelf je eigen unieke artwork aanleveren. En ben je niet thuis in visueel ontwerp? Dan kun je dat tegen een kleine meerprijs ook uit handen geven. Zo breng je jouw display tot leven op de manier die bij jou past!

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Interesse in een standee display? Laat je voorlichten over de mogelijkheden bij Megavista. Zij zijn dé specialisten op het gebied van kwalitatief promotiemateriaal! Online krijg je al een goede indruk van de verschillende standee displays die je kunt laten maken. Maar als echte specialisten in hun vakgebied denken ze graag met je mee wat jouw idee of product het beste naar voren brengt!

Contact opnemen

Wil je graag promotiemateriaal laten maken, maar kan je wel wat hulp gebruiken in het uitwerken van je idee? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Megavista. Neem gerust contact met ze op, dan kunnen ze je altijd helpen. Of ga bij ze langs in Assen en bespreek jouw wens onder het genot van een goede kop koffie!

Aanbevolen artikelen