Trek de aandacht met prachtige design dozen

design dozen

Design dozen zijn een prachtige manier om de aandacht te trekken van jouw klanten en/of andere relaties. Door te kiezen voor een design doos in plaats van voor een standaard vierkante of rechthoekige doos val je meer op en laat je een blijvende indruk achter. En tegenwoordig zijn hier ontzettend veel dingen in mogelijk! Zo zijn er de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Het voornaamste doel van een relatiegeschenk is onthouden worden. Daarom spelen de juiste verpakking en de juiste opdruk daarbij een ontzettend grote rol. Een standaardverpakking is daarom tegenwoordig niet meer voldoende, maar een design doos, in een bijzondere vorm en met een mooie opdruk, des te meer!

Ontzettend veel vormen mogelijk

Het voordeel van design dozen is dat er veel verschillende vormen mogelijk zijn. Door de nieuwste technologieën kunnen dozen worden geproduceerd in achthoeken, in zeshoeken, in flesvormen en veel meer. Haast iedere gewenste vorm is mogelijk, zodat je de design doos perfect aan kunt laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Een design doos valt al op door de vorm, maar om ‘m nóg meer op te laten vallen, kun je er voor kiezen om de doos te laten bedrukken in eigen stijl. De huisstijl van je bedrijf, of het thema van je project, bijvoorbeeld! Lever zelf een ontwerp aan of gebruik de ontwerpdiensten van de producent.

Duurzame reclame

Duurzaamheid en recyclebaarheid zijn belangrijke aspecten van productie. Daarom is een keuze voor een design doos van karton een bewuste keuze. Dit materiaal kan namelijk zeer duurzaam worden geproduceerd en gebruikt, terwijl het ook zeer goed gerecycled kan worden.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

Design dozen zijn onder andere verkrijgbaar bij Megavista. Hier kun je ze laten produceren in allerlei verschillende vormen en afmetingen én laten bedrukken in een eigen ontwerp, al dan niet met ondersteuning bij het ontwikkelen van dat ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!

Aanbevolen artikelen