4 redenen om een pocketvering matras te kopen

Opgemaakt bed

De keuze is reuze als het gaat om matrassen. Denk onder andere aan koudschuim-, traagschuim- en pocketvering matrassen. Welke moet je kiezen? In deze blog delen we 4 redenen om voor een pocketvering matras te kiezen. Heb jij het ‘s nachts vaak warm, vind je het milieu belangrijk en wil je de beste ondersteuning tegen de laagste prijs? Lees dan vooral verder!

1: De koelste slaapplek

Een pocketvering matras is perfect voor iedereen die het ‘s nachts warm heeft en vaak zwetend wakker wordt. Door de ruimte tussen de veren heeft het matras een ‘holle kern’ en kan deze goed doorluchten. Zo wordt transpiratievocht snel en efficiënt afgevoerd en koelt het matras lekker af. Pocketvering matrassen zijn dan ook ideaal voor warme zomers!

2: Duurzaamheid

Vind je het belangrijk dat je matras zo lang mogelijk mee gaat? Ook dan is een pocketvering matras een perfecte keuze. In tegenstelling tot bijvoorbeeld latex en polyether zie je bij een pocketvering matras geen kuilvorming. Het materiaal waar de vering van gemaakt is, blijft namelijk veel langer in vorm dan welke schuimsoort dan ook. Om die reden heb je van matrassen die deels uit pocketvering bestaan altijd langer plezier.

3: Ondersteuning

Een pocketvering matras biedt optimale ondersteuning. Daarom kiezen veel mensen met rugklachten voor dit type matras. Het matras bestaat uit allemaal losse ‘pockets’ met daarin een metalen veer. Deze bewegen apart van elkaar. In combinatie met de verschillende comfortzones in het matras, zorgt dit voor de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft. Voor deze matrassen geldt vervolgens: hoe meer ‘pockets’ per m², hoe beter!

4: Goedkope keuze

Mocht je nu denken: al die goede eigenschappen, daar moet ik ongetwijfeld de hoofdprijs voor betalen? Dan stellen we je graag gerust. Pocketvering matrassen zijn er in alle prijsklassen en het is zelfs één van de voordeligste matrastypen. Sommige webshops, zoals bijvoorbeeld Matrasconcurrent, bieden pocketvering matrassen tegen extra scherpe prijzen aan door groot in te kopen. Hierdoor bestel je pocketvering matrassen al vanaf 99,- euro!

Over Matrasconcurrent

Alles voor een goede nachtrust bestel je eenvoudig online bij Matrasconcurrent. In deze webshop vind je niet alleen pocketvering matrassen, maar ook volledige boxsprings, matrastoppers, hoofdkussen en zelfs nachtlampjes! Alle producten zijn standaard superscherp geprijsd en vaak profiteer je daarbovenop van extra kortingen.

Ga meteen naar Matrasconcurrent en maak jouw slaapkamer compleet!

  • Enorm aanbod tegen de laagste prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-*
  • 60 nachten proefslapen

*Minimum bedrag kan variëren, check de website van Matrasconcurrent voor het actuele bedrag.

Aanbevolen artikelen